IMG 4034
Γενικά

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στις 7 Μαρτίου ξεκίνησε από την Πεντάπολη η τετραήμερη εκδρομή του Λυκείου μας για την Α’ και Β’ τάξη μας. Σύνολο μαθητών 58 με τέσσερις συνοδούς καθηγητές. Το εκπαιδευτικό κομμάτι ξεκίνησε με επίσκεψη στις Θερμοπύλες και στο μουσείο της όπου οι μαθητές παρακολούθησαν τρισδιάστατη προσομοίωση της μάχης. Μετά την άφιξη και την τακτοποίηση στα δωμάτια ακολούθησε η θεατρική παράσταση «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών».

ΚύκλοςΧαμένωνΠοιητών
O captain….


Τη δεύτερη μέρα επισκεφτήκαμε το Καλλιμάρμαρο, τον Εθνικό Κήπο, το Ζάππειο Μέγαρο και την Εθνική Πινακοθήκη. Όλες οι ξεναγήσεις μας γινόταν με ειδικούς ξεναγούς που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Τελειώσαμε την βραδιά μας με ζωντανή μουσική και φαγητό σε ταβέρνα στου Ψυρρή.
Την τρίτη μέρα επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και στον αρχαιολογικό χώρο, βόλτα στο Μοναστηράκι και επίσκεψη στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων. Κλείσιμο βραδιάς με Taylor Swift στο Εnvy. Βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.
Τέταρτη μέρα, επίσκεψη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σιγά σιγά πήραμε το δρόμο της επιστροφής γεμάτοι από αναμνήσεις και όρεξη για νέες προκλήσεις.